Aktuális

Chef Club – Exkluzív ajánlat a Chef Market Partnereinek

A Chef Market régóta a döntéshozók piactere, ahol a vendéglátóhelyek, konyhák Vezetői a friss alapanyagot vásárolják nap, mint nap. Nekik készültünk most legújabb, különleges programunkkal, ahol a már tőlünk megszokott módon a döntés a Chef kezében van.

Nincs más dolga, ügyfelünkként regisztrálja magát hűségprogramunkba és kezdje el a pontok gyűjtését szinte azonnal. Minden 10.000 Ft után pontokat kap, nem is keveset, amelyeket komoly ajándékokra válthat. Legyen szó akár egy drága serpenyőről, konyhai kiegészítőről, iPhone-ról, egy LCD TV-ről vagy egy álomutazásról illetve akár egy mindenki által vágyott kabrióról – Nálunk elérheti! Nincs lehetetlen, hiszen bármit beszerezhet tőlünk, amire vendéglátóhelyének szüksége van, ráadásul minél többet vesz, annál többet kap!

A Chef Club tagjai csak magánszemélyek lehetnek, akiknek a legnehezebb a munkája, hiszen az ő felelősségük percről percre dönteni. Ezzel a programmal szeretnénk honorálni a Döntéshozó munkáját és szeretnénk megkönnyíteni döntését.

Ön magára ismert? Akkor ne habozzon! Jelentkezzen ma és vezesse álmai autóját már a közeli jövőben! Képzelje el, hogy a szürke, rideg téli hétköznapokat egy forró egzotikus utazás váltja az egész éves hajtás után nem máshol, mint a Seychelle szigetek vakítóan fehér partjainál.

Mindezért semmit sem kérünk, csak amit minden nap tesz: döntsön a Chef Market mellett!

Üdv a klubban!
Chef Market csapata

Információ és regisztráció: központi számunkon vagy kapcsolattartójánál